19 производства са образувани за търговията с вот. Главният секретар на

...
19 производства са образувани за търговията с вот. Главният секретар на
Коментари Харесай

19 производства са образувани за търговията с вот

19 производства са формирани за търговията с избор. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров регистрира резултатите от спецакциите на територията на цялата страна за идните избори.

99 сигнала са обработени към днешния ден, стана ясно от брифинга му. 75 от тях са за нарушаване на изборните правила на гласоподавателите, а останалите са административни нарушавания на разпоредбите на вота.

За да не се допусне деформиране на вота, както сподели комисар Тодоров, в цялата страна се организират голям брой акции. Днес акции на жандармерията и полицията се организират на територията на областите Стара Загора и Добрич. Проверяват се сборищата на престъпния контингент

В Стара Загора са формирани 8 досъдебни производства и 12 души са задържани. Хванати са три лица, оповестени за общодържавно търсене.

В област Добрич са формирани 9 досъдебни производства. 13 са задържаните. Всички арестувани имат опит в целия набор на престъпните закононарушения. Всички тези акции, които ще продължат имат за цел недопускане пазаруването на гласове, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

До последно ще продължат акциите на Министерство на вътрешните работи. Старши комисар Атанас Михов от ОД Министерство на вътрешните работи Варна изясни, че и на локално равнище текат акции. Във Варна има формирани 3 досъдебни производства. От началото на акцията има 13 сигнала там. За заловените в лодка мигранти, комисар Тодоров регистрира, че от много време не е имало опити за нахлуване на наша територия по вода.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР